Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Με βυτιοφόρα του Στρατού και ιδιωτικά ανεφοδιάζεται η αγορά


     Ξεκίνησε από το πρωί ο ανεφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα.
    Στρατιωτικά, αλλά και ιδιωτικά βυτιοφόρα εφοδιάζονται από τα ξημερώματα από τα διυλιστήρια, συνοδευόμενα από περιπολικά της αστυνομίας και στρατιωτικά τζιπ, και μεταφέρουν καύσιμα σε κρίσιμους τομείς, όπως αεροδρόμια, πλοία και νοσοκομεία.
Κατ’ εφαρμογή της χθεσινής απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από την απόφαση των μεταφορέων να συνεχίσουν την απεργία τους, τα ιδιωτικά βυτιοφόρα και τα οχήματα των εταιρειών πετρελαιοειδών εργάζονται επί 24ώρου βάσεως ώστε να καλύψουν όσο το δυνατόν ταχύτερα τις ανάγκες της αγοράς σε καύσιμα.
    Παράλληλα, συνεχίζεται η επίδοση των πράξεων επίταξης των οχημάτων και των φύλλων πορείας προς τους ιδιοκτήτες από την αστυνομία, στο πλαίσιο εφαρμογής της κυβερνητικής απόφασης για πολιτική επιστράτευση.Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί ιδιοκτήτες αρνούνται να παραλάβουν τα φύλλα πορείας, τα οποία -σε αυτή την περίπτωση- θυροκολλούνται.
Η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να εφαρμόσει την πολιτική επιστράτευση των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρων, την οποία αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: