Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Η «μάχη» υποψηφιοτήτων στη Πελοπόννησο


Ο νομάρχης Μεσσηνίας Δ. Δράκος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια έχοντας απέναντί του τον Π. Τατούλη, που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει στις εκλογές του Νοεμβρίου.
       Η Ρηγίλλης τελικά επέλεξε στην πιο «φιλική» σε αυτήν εκλογική περιφέρεια τον κ. Δράκο -στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-, αν και στην κούρσα εδώ και καιρό είχε μπει και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης.
    Ωστόσο, το σκηνικό είναι θολό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς χθες και ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Τατούλης, από το «blog» που διατηρεί στο Διαδίκτυο, ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του για την ίδια Περιφέρεια.
    Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έχει εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να στηρίξει τον πρώην υπουργό της ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη.
    Το ενδεχόμενο να στηρίξουν τον κ. Τατούλη, συζητούν και στην Ιπποκράτους, αν και η υποψηφιότητά του συναντά σφοδρές αντιδράσεις από τον κομματικό μηχανισμό, αλλά και από τον υφυπουργό Αμυνας και βουλευτή Κορίνθου Πάνο Μπεγλίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: