Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ''συμφωνούν'' ότι δεν θα ''συγκυβερνήσουν''

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν ότι δεν θα συγκυβερνήσουν Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά
    Με δηλώσεις τους στελέχη των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ επανέλαβαν ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας.
   Απέρριψαν κάθε συζήτηση για συνεργασία και συγκυβέρνηση ο Ηλ.Μόσιαλος και ο Δημ.Σταμάτης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις στη RealNews.
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας κ. Ηλ.Μόσιαλος απέριψε τα σενάρια περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας σημείωσε επίσης ότι ο Σαμαράς δεν έχει δώσει δείγματα γραφής για εθνική συνεννόηση και τόνισε ότι "μια οικουμενική κυβέρνηση χωρίς προγραμματικές συγκλίσεις θα είναι μια ανεπιτυχής συγκόλληση προσώπων".
   "Ο πρωθυπουργός δίνει μια ιστορική μάχη παίρνοντας στην πλάτη του αμαρτίες άλλων. Δεν φυγομάχησε όπως άλλοι, δεν εγκατέλειψε τη μάχη", σημείωσε.
   Από την πλευρά του ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, κ.  Δημ.Σταμάτης σε δικές του δηλώσεις αναφέρει ότι "δεν υπάρχουν κοινές βάσεις για συγκυβέρνηση".
    Επίσης τόνισε τη θέση Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου, λέγοντας ότι "στη νέα πραγματικότητα διεθνώς τα περιθώρια μιας νέας επαναδιαπραγμάτευσης είναι υπαρκτά''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: