Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Διεγράφη η Λούκα Κατσέλη μετά την αρνητική ψήφο της στο άρθρο «37»

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
    Με επιστολή του ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φιλ. Πετσάλνικο διέγραψε την βουλευτή Λούκα Κατσέλη από την Κ.Ο. του ΠαΣοΚ. 
   Ο Πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου στην επιστολή με την οποία γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής τη διαγραφή της κυρίας Κατσέλη αναφέρει ότι η σημερινή ψηφοφορία δεν είναι θέμα ''κομματικής πειθαρχίας'', αλλά θέμα ''εθνικής ευθύνης'' για την κρίσιμη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες, την εξασφάλιση της έκτης δόσης και την απομάκρυνση του κινδύνου της χρεοκοπίας της χώρας.
    Επισημαίνει επίσης ότι σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια για βελτιωτικές αλλαγές.
   Κατόπιν αυτών, καταλήγει ο Πρωθυπουργός "σας ενημερώνω ότι από σήμερα η κ. Κατσέλη δεν περιλαμβάνεται στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
   Κατσέλη: διεγράφη από την Κ.Ο. του ΠαΣοΚ, μετά το «όχι» στο αρθ. 37Η κυρία Κατσέλη καταψήφισε το άρθρο «37» του πολυνομοσχεδίου, 
παρά τις προσπάθειες
που κατεβλήθησαν
μέχρι την ύστατη ώρα
ώστε να μεταπεισθεί,
γεγονός που την οδήγησε
στην άμεση διαγραφή της.
 Η κυρία Κατσέλη δήλωσε ότι κατανοεί  την ευθυνη των βουλευτών να στηρίξουν την κυβέρνηση
στις διαπραγματεύσεις και επεσήμανε ότι για τον ίδιο λόγο ψήφισε υπέρ του πολυνομοσχεδίου επί της αρχής.
     Εξήγησε ωστόσο τους λόγους για τους οποίους αντιτίθεται στο άρθρο «37», όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: