Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δημ.Ρέππας - Ηλ. Μόσιαλος : «Πολιτική εξαπάτησης» οι καταγγελίες της ΝΔ για ίδρυση νέων φορέων

                                        Δημ. Ρέππας             Ηλ. Μόσιαλος
  Για «πολιτική εξαπάτησης της κοινής γνώμης» κάνει λόγο η κυβέρνηση, κατηγορώντας την Νέα Δημοκρατία ότι ψεύδεται με αφορμή τις λίστες με φορείς και οργανισμούς που, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, ιδρύθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 και οδήγησαν σε διόγκωση του κράτους.
    «Από την ανάγνωση μίας-μίας των περιπτώσεων που αναφέρει στις λίστες της η Ν.Δ. προκύπτει συνολικά όχι η διόγκωση του κράτους, αλλά η μείωση του όγκου του κράτους» ανέφεραν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.
Όπως προκύπτει μόνον 6 από τους 68 φορείς που συμπεριλαμβάνονταν στις λίστες της Ν.Δ. είναι νέοι. Τόνισαν δε στη συνέχεια οτι : 
    ''Αυτή η κυβέρνηση είναι η πρώτη κυβέρνηση που μειώνει την κρατική σπατάλη, μειώνει τον όγκο του κράτους, και παίρνει και το πολιτικό κόστος αυτών των αποφάσεών της.         
Αυτοί που γονάτισαν το κράτος σε μία πενταετία, από το 2004-2009, με το ρουσφέτι, με τις αλόγιστες προσλήψεις, με την ατελείωτη ίδρυση αμειβόμενων επιτροπών, με τις προσλήψεις από τα παράθυρα μέχρι και λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, στην ΑΓΡΟΓΗ και αλλού, οφείλουν να σταματήσουν την πολιτική εξαπάτηση των ελλήνων πολιτών.Αρκετά πια με τα ψέματα της Ν.Δ. Αρκετά πια με την ανευθυνότητα.

     Θα ζητούσαμε από την ηγεσία της Ν.Δ. να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα ψέματα που χρησιμοποιεί, αν πιστεύαμε ότι υπήρχε η ελάχιστη πιθανότητα να το κάνουν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: