Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Μη χαριστείτε σε κανέναν» είπε ο πρωθυπουργός στα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΓΑΔΑ  Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΓΑΔΑ
«Μη χαριστείτε σε κανέναν », αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός  Γιώργος  Παπανδρέου, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ το πρωί της Τρίτης.
   Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στη δική του επίσκεψη, τόνισε ότι ήθελε με την παρουσία του να τονίσει τα πρώτα βήματα επιτυχίας μιας συνολικής προσπάθειας και επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός,  «βάζει πλάτη» και κάνει θυσίες, αλλά ζητά δικαιοσύνη.
    Ο πρωθυπουργός  κ. Γ. Παπανδρέου εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς και για το πνεύμα καινοτομίας που διέπει την λειτουργία της υπηρεσίας, δεδομένου ότι τα στελέχη της είναι εκπαιδευμένοι επιστήμονες στις επιστήμες της Οικονομίας και της Πληροφορικής.
     Η Υπηρεσία λειτουργεί ως αυτόνομη διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ. από τον Αύγουστο του 2011 και στη δίμηνη δραστηριότητά της αναφέρθηκε ο υπουργός  Προστασίας του Πολίτη  Χρήστος Παπουτσής,  επισημαίνοντας ότι το χτύπημα της διαφθοράς και η πάταξη της φοροδιαφυγής ήταν ανάμεσα στα οράματα του πρωθυπουργού, ενώ τόνισε κι αυτός με την σειρά του ότι ο ρόλος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι πολύ σημαντικός, τη στιγμή που τα βλέμματα των τραπεζών και των οικονομικών συμφερόντων είναι στραμμένα πάνω μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: