Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ακυβερνησία βλέπει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα και Σαμαρά

Ακυβερνησία βλέπει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα και Σαμαρά
  Το ενδεχόμενο πλήρους αδυναμίας συνεννόησης ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις επαναληπτικές εκλογές, μετά τη δημοσιοποίηση των προγραμμάτων από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν στην Ιπποκράτους.
    Στη σύσκεψη που προηγήθηκε της δήλωσης Βενιζέλου με την οποία σχολιάζει κυρίως ως ανέφικτο αλλά και χωρίς προσανατολισμό του πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώθηκε κυρίως το γεγονός ότι τα προγράμματα της Συγγρού και της Κουμουνδούρου έχουν τεράστια απόκλιση μεταξύ τους και αυτό σε συνδυασμό με την πόλωση που επικρατεί ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη συνεννόηση μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος για τη συγκρότηση κυβέρνησης, ανεξάρτητα από το ποιος από τον Α. Σαμαρά ή τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι πρώτος στις εκλογές. 

   Το ζήτημα αυτό όπως και όλες οι προεκλογικές εξελίξεις θα συζητηθούν σε λίγη ώρα σε σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας όπου μετέχουν - πλην του κ. Βενιζέλου - οι  Κ. Σκανδαλίδης, Π. Ευθυμίου, Μ. Χρυσοχοίδης, Α. Διαμαντοπούλου, Α. Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης και Φώφη Γεννηματά, ενώ τον κίνδυνο ακυβερνησίας θα επισημάνει - όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες - ο Ευ. Βενιζέλος στην επόμενη ομιλία του στη Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: