Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Liberation. «Η Ελλάδα βρίσκεται σε αναταραχή γιατί ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνήσει και ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να αναλάβει»

Δεν υπουργοποιείται ο Βασίλης Ράπανος    Τα αρνητικά δημοσιεύματα για τη χώρα μας κάνουν την επανεμφάνισή τους στην εφημερίδα Liberation. 
   «Η Ελλάδα βρίσκεται σε αναταραχή γιατί ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνήσει και ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να αναλάβει» γράφει η εφημερίδα και αναφέρει τα προβλήματα υγείας που γνωρίζουμε.
     Στη συνέχεια η γαλλική εφημερίδα αναφέρεται στα τρία ατυχήματα της χώρας: 

    Στην χειρουργική επέμβαση του πρωθυπουργού, στην αποχώρηση Ράπανου από την κυβέρνηση και στην ''γκάφα'' της εκπροσώπησης της χώρας στη Σύνοδο Κορυφής από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. 
    «Θα τεθεί επικεφαλής της αντιπροσωπείας της χώρας ο 83χρονος Κάρολος Παπούλιας που εκτελεί εντελώς τιμητικά χρέη Προέδρου της Δημοκρατίας» αναφέρει το δημοσίευμα. 
    «Η νέα κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» είχε αναγγείλει ότι θα έδινε «μεγάλη μάχη» στη Σύνοδο Κορυφής των 27 χωρών μελών της ΕΕ για να επαναδιαπραγματευτεί το πρόγραμμα λιτότητας που υφίσταται εις αντάλλαγμα της μεγάλης οικονομικής βοήθειας που δέχεται» υπογραμμίζει, όχι χωρίς ειρωνεία, η Liberation.

Δεν υπάρχουν σχόλια: