Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ν.Δ.: Σκληρή γραμμή μέχρι τέλους

  Σκληρή γραμμή μέχρι το τέλος θα ακολουθήσει η Ν.Δ. μετά τη ματαίωση του ντιμπέιτ μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, που οι επιτελείς του κόμματος χρεώνουν εξ ολοκλήρου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 
   Η Ν.Δ. θα επιμείνει στη γραμμή ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της συμμορίας της δραχμής».

  Υπαινίσσεται δε ότι ανεξαρτήτως των όσων λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίως, έχει κρυφή ατζέντα και ότι σε κάθε περίπτωση με την τακτική της μονομερούς καταγγελίας θα οδηγήσει τη χώρα έξω από το ευρώ με ανυπολόγιστες συνέπειες.
   Στελέχη της έλεγαν ότι το πρόβλημα με τα φάρμακα είναι μία πρόγευση μόνο των όσων θα ακολουθήσουν αν επικρατήσει «η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». 
   Στο πλαίσιο αυτό, θα κινηθεί και η διαφημιστική καμπάνια της Ν.Δ. υπογραμμίζοντας τις συνέπειες της εξόδου της χώρας από το ευρώ σε μια σειρά τομείς της καθημερινότητας.                             
   Παράλληλα ο κ. Σαμαράς και τα στελέχη της ΝΔ θα επαναλάβουν ότι με την έξοδο της χώρας από το ευρώ, που απεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξουν ελλείψεις ακόμη και στα βασικά βιοποριστικά αγαθά: τρόφιμα, καύσιμα, ρεύμα. 
   Η ηγεσία της Ν.Δ. έχει αποφασίσει να επενδύσει στον φόβο του πληθυσμού από τις συνέπειες της ενδεχόμενης εξόδου από το ευρώ και εκτιμά ότι στο τέλος το εκλογικό σώμα θα καμφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: