Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μαίνεται η κόντρα για τα κόμματα της "δραχμής'' και της "λάσπης"

Νέα κόντρα για τα κόμματα της  δραχμής  και της  λάσπης   Ανεβαίνουν οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμή τις κατηγορίες της λεωφόρου Συγγρού για το "κόμμα της δραχμής" και την απάντηση της Κουμουνδούρου για το "κόμμα της λάσπης".
    Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, σε ένα non paper το οποίο υποστηρίζει ότι διέρρευσε από τα γραφεία της ΝΔ, περιγράφεται ο ΣΥΡΙΖΑ ως το "κόμμα της δραχμής". 
    Ο χαρακτηρισμός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι "η ΝΔ είναι το κόμμα της λάσπης".
   "Η λάσπη επιστρέφεται σε αυτούς που την εκτοξεύουν.
    Ο χαρακτηρισμός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ σε non paper της ΝΔ ως το «κόμμα της δραχμής» με αναφορά σε «κείμενο της ΚΠΕ» εντάσσεται στη γνωστή τακτική λασπολογίας, συκοφαντίας και εξαπάτησης των πολιτών. 
    Το μόνο δηλαδή στο οποίο ελπίζει η ΝΔ δύο μέρες πριν τις εκλογές" τονίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
    "Ο επιθεωρητής Κλουζό της ΝΔ, κ.Μιχελάκης, ανακάλυψε πάλι τη δραχμή, βρίσκοντας ένα κείμενο του προσυνεδριακού διαλόγου, στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.
    "Κατανοούμε το άγχος και την αγωνία της ΝΔ στο να κρύψει αφενός ότι το πραγματικό της πρόγραμμα είναι το δεύτερο μνημόνιο, δηλαδή οι περαιτέρω απολύσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, και αφετέρου ότι ένα μέρος του πολιτικού της προσωπικού είναι βουτηγμένο στα σκάνδαλα και τη διαπλοκή.
     Φαίνεται όμως ότι για τη ΝΔ του κ.Σαμαρά δεν υπάρχει κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: