Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αλ. Τσίπρας μέσω BBC : « H E.E. και ειδικά η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων »

Το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του BBC
«Η ευρωπαϊκή ηγεσία και ιδίως η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας στο BBC, τονίζοντας ότι εάν «η ασθένεια της λιτότητας καταστρέψει την Ελλάδα, θα εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη».
   Το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση ότι ο ηγέτης του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ -που μπορεί να έλθει στην πρώτη θέση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου- επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία, την ώρα που γίνονται αναλήψεις εκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες.

 Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι οι τράπεζες -στην Ισπανία, την Ιταλία, καθώς και την Ελλάδα- κερδίζουν σε βάρος χιλιάδων Ευρωπαίων που έχουν εγκαταλειφθεί στη φτώχεια και τις δυστυχίες. 
   «Συνεπώς, η ευρωπαϊκή ηγεσία και ειδικά η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» λέει ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: