Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Βαθιά ανησυχία για την Ελλάδα εκφράζει ο Μ. Σούλτς


«Πρέπει να δούμε από την πλευρά των εσόδων και όχι μόνο να κόβουμε τις δημοσιονομικές δαπάνες»
Βαθιά ανησυχία για την Ελλάδα εκφράζει ο Μ. Σούλτς Τη βαθύτατη ανησυχία του για την κατάσταση στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη. 
   Παράλληλα, ο κ. Σούλτς δεσμεύτηκε να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση για την προοπτική ανάπτυξης και την ύπαρξη μέτρων για τη στήριξη των νέων ανέργων στην Ελλάδα.
   Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο και υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ έχοντας υπεύθυνη θέση έναντι της κοινωνίας και της χώρας θα συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή. 
   Χαρακτήρισε παράλληλα απαράδεκτο το γεγονός ότι οι αρχηγοί των ευρωπαϊκών κρατών και τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης να αποφασίζουν και να μιλούν για την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα και επισήμανε τη δραματική απουσία ενός αναπτυξιακού πακέτου για την χώρα μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι «η κατάσταση αυτή τροφοδοτεί την ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να είναι απόντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: