Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ε. Βενιζέλος : « Η λύση είναι το ισχυρό ΠΑΣΟΚ »

Βενιζέλος: Μέτωπο ΠΑΣΟΚ κατά  καραδεξιάς  και αριστερής δημαγωγίας  "Αν θέλουμε για την Ελλάδα προοπτική και ασφάλεια, πολιτική πλατφόρμα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, τότε η λύση είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ, που θα είναι εγγυητής της διακυβέρνησης, για μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά", τόνισε ο κ.Βενιζέλος. 
   Εξαπολύοντας, δε, επίθεση προς τη ΝΔ, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει απέναντί του ένα «κεντροδεξιό μέτωπο», «αλλά το μέτωπο της καθαρής δεξιάς, της καραδεξιάς» και υποστήριξε ότι πρόκειται για «συσπείρωση ακραίων στοιχείων που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης».
   «Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά και το κόμμα του που με άγχος προσπαθεί να λύσει προβλήματα εσωτερικών συσχετισμών χωρίς αυτοκριτική, συγκεκριμένη πρόταση και αξιοπιστία στην Ευρώπη αλλά ακόμα και στις συντηρητικές κυβερνήσεις που κυριαρχούν», είπε.
   Επιπλέον, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ ανοίγει και μέτωπο απέναντι σε κάθε εκδοχή της δημαγωγίας και ανευθυνότητας, είτε είναι δεξιά ή ακροδεξιά, αλλά και απέναντι στην αριστερή εκδοχή της δημαγωγίας.

   Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τώρα πάει να στηθεί σκηνικό «δήθεν» πόλωσης «γιατί κάποιοι δεν γνωρίζουν ούτε αριθμητική, ούτε ιστορία και νομίζουν ότι τα πράγματα έμειναν όπως τα ξέραμε πριν τις εκλογές του Μάη».
   Αναπτύσσοντας το σκεπτικό του, υποστήριξε ότι τελείωσαν οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις και οι δύο πόλοι, σημειώνοντας ότι «κανείς δεν μπορεί μόνος και κανείς δεν μπορεί χωρίς το ΠΑΣΟΚ, την υπεύθυνη κεντροαριστερά».
   «Ο τόπος δεν κυβερνιέται στις 18 Ιουνίου χωρίς το ΠΑΣΟΚ και δεν εννοώ χωρίς τα γνωστά στελέχη στις καρέκλες, αλλά χωρίς την πολιτική πρόταση, την πλατφόρμα που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ εντός και διεθνώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: