Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μ. Σούλτς : '' Στην ΕΕ γνωρίζουν τι προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα ''

«Πρέπει να δούμε από την πλευρά των εσόδων και όχι μόνο να κόβουμε τις δημοσιονομικές δαπάνες»
Σούλτς: Στην ΕΕ γνωρίζουν τι προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα «Η δανειακή σύμβαση και γενικότερα το ευρωπαϊκό πλαίσιο είναι κάτι το δυναμικό, είναι ένα γήπεδο διαρκούς διαπραγμάτευσης. Ξέρουμε να κάνουμε τη διαπραγμάτευση αυτή, έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το σχέδιο αυτό οδηγεί στο να κρατήσουμε όλα τα θετικά της δανειακής σύμβασης και βεβαίως να ανατρέψουμε τα αρνητικά, ανατρέποντας την ύφεση και ανακόπτοντας την ανεργία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
   Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε και τις προτάσεις του κόμματός του για την ανάπτυξη και της ενίσχυση της απασχόλησης. «Όχι λόγια, αλλά συγκεκριμένες, οργανωμένες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις, για τον άνεργο, για την ανάπτυξη, για την εθνική οικονομία», ανέφερε.
  Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε, επίσης, ότι «η Ευρώπη να πάψει να είναι μονόχρωμη, να πάψει να είναι συντηρητική και νεοφιλελεύθερη, πρέπει να προστεθεί ξανά η διάσταση της ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής». 
   Ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση γνωρίζουν το τεράστιο επίτευγμα, την υπηρεσία που προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.
   «Γνωρίζουμε επίσης ότι το κόμμα ανέλαβε τις ευθύνες του. Αυτό εκτός Ελλάδος όλοι το γνωρίζουν και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επισημάνω», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: