Τρίτη 4 Μαΐου 2010

''Σε 24ωρη απεργία στις 5 Μαΐου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ''



           Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 5 Μαΐου καλεί η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, αναφέροντας ότι η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία μπροστά σε μια πρωτόγνωρη επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα.
        Μετά την απεργία της 5ης Μαΐου, η εκτελεστική επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά, για να καθορίσει τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
       Προβλήματα σε δρομολόγια του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα προκαλέσει η 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 5 Μαΐου.

        Μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα κυκλοφορούν την Τετάρτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
        Κλειστός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για 24 ώρες θα παραμείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, λόγω της συμμετοχής στην απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
        Απεργία στις 5 Μαΐου κήρυξαν  και οι δημοσιογράφοι σε όλα τα MME.Το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, που συνεδρίασε σήμερα με τα προεδρεία των Ενώσεων μελών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΕ-Ε, ΕΣΠΗΤ,) αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: