Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

''Μέτρα διευκόλυνσης δανειοληπτών απο την Εμπορική Τράπεζα''



         Tην εφαρμογή ειδικών μέτρων με στόχο τη διευκόλυνση της εκπλήρωσης των δανειακών τους υποχρεώσεων των ελληνικών νοικοκυριών ανακοίνωσε την Πέμπτη η Emporiki Bank.
      Πρόκειται για προγράμματα και προϊόντα, αναφέρει η ανακοίνωση της τράπεζας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζόμενων και συνταξιούχων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, που είναι κάτοχοι δανείου ή πιστωτικής κάρτας και έχουν υποστεί μείωση ή απώλεια εισοδήματος.
      Για κατόχους καταναλωτικών δανείων χωρίς εξασφαλίσεις από την Εμπορική, παρέχεται η δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής έως και 3 έτη, επιτυγχάνοντας μείωση της δόσης μέχρι το μισό της αρχικής.
      Επιπρόσθετα, ειδικά για τους πελάτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, η Εμπορική Τράπεζα ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 παρέχει τη δυνατότητα αναστολής της καταβολής δόσεων των δανείων τους μέχρι και για ένα ολόκληρο έτος.
      Σε περίπτωση συγκέντρωσης οφειλών από προϊόντα καταναλωτικής πίστης (δάνεια και κάρτες) της Εμπορικής, η μείωση της μηνιαίας δόσης είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το μισό των υφιστάμενων δόσεων του πελάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: