Τρίτη 25 Μαΐου 2010

''Η σιωπή που ενοχλεί '' και ''αποφάσισε να μιλήσει''

Ο πρώην πρωθυπουργός κ.Κ. Καραμανλής


         Πληθαίνουν οι επισημάνσεις πως ο κ. Σαμαράς δυσκολεύεται να υπερασπιστεί το έργο των κυβερνήσεων της ΝΔ από τη στιγμή που δεν το κάνει ο πρώην πρωθυπουργός και σιωπά.
        Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει κρύψει σε συνομιλητές του την απορία του για τη στάση που έχει επιλέξει ο κ. Καραμανλής και κυρίως για το γεγονός ότι σιωπά και δεν υπερασπίζεται το έργο του.
      Έτσι ο κ.Καραμανλής αποφάσισε έπειτα από μια πολύμηνη περίοδο σιωπής να μιλήσει και είναι θέμα ημερών πότε θα το πράξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής αποφάσισε να παραχωρήσει μια εφ΄ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη για να προετοιμάσει την άμυνά του εν όψει της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία,στην οποία είναι βέβαιον ότι θα κληθεί να καταθέσει,αλλά και εν όψει του συνεδρίου του κόμματος,στο οποίο θα ζητήσει να παρέμβει.
         Προτού λάβει την απόφασή του συζήτησε εκτενώς με τα πολιτικά στελέχη που εμπιστεύεται και με τα οποία συνομιλεί τους τελευταίους μήνες.
         Με τη συνέντευξη θα επιχειρήσει να αλλάξει την εξαιρετικά αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο και την πολιτική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: