Σάββατο 15 Μαΐου 2010

''Ο απόηχος του διαζυγίου... Σαμαρά - Ντόρας''


              Ο πρόεδρος του κόμματος, ανακουφισμένος που μπήκε ένα τέλος στη δύσκολη σχέση του με την πρώην υπουργό,συνεχίζει με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός.
                Από την άλλη, η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει ότι παραμένει βουλευτής και παίρνει θέση μάχης απέναντί του και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει δικό της κόμμα αργότερα.
                «Αξιοπιστία είναι αυτό που υποστηρίζεις να το κάνεις και πράξη» είπε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής  κ,Ντόρα Μπακογιάννη.
               «Εγώ στήριξα την Ελλάδα. Πού έβλαψα την ενότητα; Η συνείδησή μου δεν μου επέτρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό» είπε η κυρια Μπακογιάννη.
            Ο απόηχος της διαγραφής βρήκε τη Ν.Δ.χωρισμένη σε τρία στρατόπεδα:
     1. Τα στελέχη της νεοφιλελεύθερης τάσης, που είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στην προεδρική κούρσα, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους.
     2. Τα στελέχη της «λαϊκής Δεξιάς» πανηγυρίζουν τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη και εκτιμούν ότι τώρα ο Α. Σαμαράς είναι επιτέλους ελεύθερος να επαναφέρει στη Ν.Δ. τα χαρακτηριστικά που είχε πάντα.
     3. Είναι και οι ψύχραιμοι της Ν.Δ., οι οποίοι εκτιμούν ότι στο κόμμα μπορούσαν να συνυπάρχουν ο Σαμαράς με την Ντόρα παρά τις διαφωνίες τους.Εκτιμούν ότι η Ν.Δ.δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει στελέχη του βεληνεκούς της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: