Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Φώφη Γεννηματά : ''Σε τρία το αργότερο χρόνια η «Αυτοδύναμη Ελλάδα» μπορεί να γίνει πράξη''

 «Οι πολίτες την Κυριακή αποφασίζουν για τη μοίρα του τόπου και το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος μιας δύσκολης διαδρομής και σε τρία χρόνια το αργότερο μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο, σε τρία το αργότερο χρόνια η «Αυτοδύναμη Ελλάδα» μπορεί να γίνει πράξη, αρκεί να βρούμε όλα όσα μας ενώνουν και όχι εκείνα που μας χωρίζουν».  
  Η κ. Γεννηματά είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται, εγγυάται και μπορεί να μην υπάρξουν ούτε νέοι φόροι, ούτε μειώσεις για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, ούτε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.
   Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο, η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν είναι για εμάς ούτε προνόμιο, ούτε απόλαυση, είναι εθνικό καθήκον που μπορούμε να το επιτελέσουμε, μόνο αν διαμορφώνονται οι σχετικές προϋποθέσεις» και επανέλαβε τι προτείνουν οι κκ Σαμαράς και Τσίπρας, καθώς και τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ για «ασφαλή έξοδο από την κρίση».
   «Γι αυτό θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, η επιλογή ανήκει στον ελληνικό λαό» είπε η κ. Γεννηματά, η οποία απαντώντας αργότερα σε σχετική ερώτηση είπε «ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμμετέχει για να διαμορφώσει την φιλοευρωπαϊκή προοδευτική συμμαχία εφόσον υπάρχει καθαρή εντολή του ελληνικού λαού».                  
  Επίσης, η κ. Γεννηματά ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών είπε ότι «πιστεύουμε πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα, ο λαός θα δώσει καθαρή εντολή και θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε την συμμαχία που έχει ανάγκη ο τόπος».
  Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, την Τετάρτη στις 10.00 πμ θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στον ΟΛΠ, όπου θα γίνουν και δηλώσεις, στις 14.00 θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο, στις 18.00 θα έχει συνάντηση με συνδικαλιστές στην Ιπποκράτους και στις 19.30 θα παρευρεθεί σε εκδήλωση γυναικών.
   Την Πέμπτη το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στην Ρόδο και την Παρασκευή στις 19.00 θα μιλήσει στην Πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: