Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ για τους αναποφάσιστους

Μάχη 6 ημερών για τους αναποφάσιστους   Συναγερμός έχει σημάνει στο ΠΑΣΟΚ, καθώς η προεκλογική μάχη βρίσκεται πλέον στην τελική φάση της.
   Η Ιπποκράτους καταβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για να προσελκύσει τα μεγάλα τμήματα των αναποφάσιστων.
  Απομένουν πια ελάχιστα εικοσιτετράωρα, για να επιχειρήσει και να πετύχει το ΠΑΣΟΚ τις μεγαλύτερες «ανατροπές», τηρουμένων των αναλογιών, προσελκύοντας σημαντικό κομμάτι των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του 2009 που φαίνεται ότι είτε δραπετεύουν προς άλλα κόμματα είτε επιμένουν στην αποχή. 
   Ενα ισχυρό κάλεσμα με «συναίσθημα» στην εποχή της λογικής θα μπορούσε να είναι για την Ιπποκράτους η φράση-κλειδί, για το ξεκλείδωμα ψηφοφόρων που διαμαρτύρονται, αλλά που επιμένουν να «σκέφτονται» ρεαλιστικά για την «επόμενη μέρα».\
   Στη μάχη των λίγων ημερών, το ΠΑΣΟΚ επιστρατεύει «εικόνες» από την προοδευτική παραταξιακή πορεία και συνείδηση. 
    Είναι πασιφανές ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αποσαφηνίζει ότι το κόμμα του δεν είναι δεδομένο ως προς τη συμμετοχή στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα. 
    Μεγάλο βάρος έπεσε και στη συγκέντρωση που προετοιμάζει το ΠαΣοΚ την Παρασκευή στο Σύνταγμα, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του κ. Βενιζέλου στην Αθήνα. 
   Στην Ιπποκράτους ποντάρουν πολύ στις εντυπώσεις που θα προκαλέσει μια μεγάλη συγκέντρωση, για την επιτυχία της οποίας έχουν επιστρατευτεί όλες οι δυνάμεις του κόμματος. 
   Επιπλέον, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, στους κορυφαίους, αποδέχτηκε αυτή την πρόταση που προήλθε από τις οργανώσεις του λεκανοπεδίου.
   Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. «Καλούμε όλο τον κόσμο, που στήριξε το ΠαΣοΚ τα προηγούμενα χρόνια, να δώσει δυναμικά το ''παρών''» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά.
    Την Τετάρτη, στις 2:00 μ.μ., έχει προγραμματιστεί η διακαναλική συνέντευξη του κ. Βενιζέλου στο Ζάππειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: