Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Σε διαγωνισμό το Τουριστικό Περίπτερο Επιδαύρου

Σε διαγωνισμό το Τουριστικό Περίπτερο Επιδαύρου  Στην εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου και του Αναψυκτηρίου Ξενία Επιδαύρου προχωρά η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ), προκηρύσσοντας Ανοιχτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό. 
  Η διάρκεια της εκμίσθωσης είναι για δέκα χρόνια, έως την 31η Δεκεμβρίου 2022 και σκοπός της είναι η συντήρηση, ανακαίνιση και λειτουργία του ακινήτου.Η μίσθωση αφορά δυο ξεχωριστά κτίσματα: 
  Το Τουριστικό Περίπτερο με χρήση εστιατορίου εμβαδού 796 τ.μ. περίπου και το Αναψυκτήριο, με εμβαδόν 56 τ.μ. περίπου. 
  Μεταξύ των άλλων, σκοπός είναι η λειτουργία των κτιριακών εγκαταστάσεων σε δωδεκάμηνη βάση ως σύγχρονων μονάδων παροχής υπηρεσιών εστίασης και αναψυχής. 
  Η ανακαίνιση-συντήρηση καθώς και η λειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου θα γίνουν με πλήρη σεβασμό στη φυσιογνωμία του αρχαιολογικού χώρου. 
  Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, Ενώσεις Προσώπων ή Κοινοπραξίες που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται στη διαχείριση και εκμετάλλευση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών εστίασης, φιλοξενίας, αναψυχής ή εν γένει στον τουριστικό τομέα. Για τη συμμετοχή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η νόμιμη παραλαβή του τεύχους της προκήρυξης. 
     Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3339535 και  210 3339535.

Δεν υπάρχουν σχόλια: