Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πρόταση Κουβέλη για οικουμενική κυβέρνηση μέχρι το 2014

Πρόταση Κουβέλη για οικουμενική κυβέρνηση μέχρι το 2014                                                                        
 Πρόταση για την συγκρότηση μιας Οικουμενικής κυβέρνησης, με χρονικό ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014 και με αποστολή να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και να την οδηγήσει σταδιακά στην απαγκίστρωση από το μνημόνιο, απηύθυνε προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης . 
  «Προτείνω συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με ισχυρή λαϊκή και κοινοβουλευτική στήριξη, η οποία θα κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή στην Ευρώπη» είπε και κάλεσε όλες τις δυνάμεις να ανταποκριθούν με αίσθημα ευθύνης.
   Τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να έχει δεσμευτικό πρόγραμμα και χρονικό ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014. Τόνισε ότι βασικοί της στόχοι θα πρέπει να είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και η απαγκίστρωση από το μνημόνιο.

   Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης είπε ότι ο ίδιος και η παράταξή του δεν διεκδικεί τίποτε περισσότερο πέραν από το να συμβάλλει στην πολιτική και οικονομική σταθερότητα.
   «Δεν διεκδικούμε τίποτα πέραν από την ικανοποίηση να έχουμε συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση» κατέληξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: