Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» - ''WE ARE AL GREEKS NOW''

Αύριο το διεθνές ραντεβού στήριξης της Ελλάδας
   Κίνημα αλληλεγύης και υποστήριξης της Ελλάδας που εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο μέσω διαδικτύου, συγκροτούν πολίτες απ' όλες τις χώρες του κόσμου και μετατρέπονται σε γροθιά οργής, αλλά και ασπίδα προστασίας παράλληλα για τους Έλληνες που δοκιμάζονται απ' τα σκληρά μέτρα λιτότητας.
  Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες», ακτιβιστές θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κρίση και τη στάση που τηρεί η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Ελλάδα.                        
  Το κάλεσμα γίνεται διαδικτυακά, μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι «ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!».
  Οι  συγκεντρώσειςδιαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 14:00 έξω από τις ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη.         
  Αντίστοιχη κινητοποίηση προγραμματίζεται και στη Νέα Υόρκη, το Σάββατο στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.
   Η  κίνηση αποτελεί πρωτοβουλία των διαχειριστώντου ιστότοπου international.democraciarealya.es, ενώ η λίστα με τις πόλεις που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή βρίσκεται στην ιστοσελίδα  https://www.facebook.com/events/300173683376937/.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: