Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Γ.Παπανδρέου : "Συμφέροντα που με πολεμούν ακύρωσαν το γάμο Εθνικής - Alpha"


Η πρόταση Γιώργου για εκλογή αρχηγού και η κόντρα με τον Ψυχάρη

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την εισήγησή του στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος έκανε αναδρομή στην κυβερνητική του θητεία και υπογράμμισε πως έπρεπε ως παράταξη να είχαν ονοματίσει τα συμφέροντα, αφού όπως είπε έχουν ονοματεπώνυμο.
  Ο  Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση κατά του εκδότη του ΔΟΛ κ. Σταύρου Ψυχάρη, ισχυριζόμενος ότι είχε ζητήσει δάνειο από μεγάλη τράπεζα το οποίο, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, δεν το έλαβε και γι’ αυτό ξεκίνησε αυτός να επιτίθεται στην κυβέρνηση.
"-Να κάνετε, ότι θα κάνατε για έναν απλό πολίτη!.."
Είπε ο Γιώργος στον Ταμβακάκη για το δάνειο του Ψυχάρη.

   Σε παρέμβαση συμφερόντων που του κάνουν πόλεμο απέδωσε ο κ. Παπανδρέου και την αποτυχημένη προσπάθεια συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την AlphaBank.
   Την ίδια ώρα, κύκλοι της Εθνικής αναφέρουν ότι ο ΔΟΛ είχε ζητήσει δάνειο, το οποίο δεν του δόθηκε, καθώς δεν υπήρχαν οι απαραίτητες διασφαλίσεις.
   Τέλος, σημείωσε πως έπρεπε να είχαν γίνει μεγάλες αλλαγές στην δικαιοσύνη και ανέφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της φημολογίας για τον αδελφό του, Νίκο Παπανδρέου και τις εικασίες ότι αυτός κερδίζει από τα CDS. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ουδέποτε εξετάστηκε κάτι τέτοιο από την δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: