Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μ. Καρχιμάκης:'' Μέγιστη υποχρέωσή μας η ενότητα του ΠΑΣΟΚ ''


Μ. Καρχιμάκης: «Η ενότητα κινδυνεύει απ' όσους βιάζονται»

 Μέγιστη υποχρέωσή μας είναι η ενότητα του ΠΑΣΟΚ τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης στην εισήγηση του στη συνεδρίαση του σώματος.
  Ο κ. Μ. Καρχιμάκης υπογράμμισε την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα και για το ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι αφού το Κίνημα προχωρήσει σε απολογισμό της διετούς διακύβέρνησής του πρέπει παράλληλα να οργανώσει και τον προεκλογικό του αγώνα με κύριο στόχο την αναγέννηση της ελπίδας για την χώρα, την κοινωνία και την παράταξη.
   Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε επίσης ότι η ιστορία θα δικαιώσει την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, που, όπως είπε, έσωσε την χώρα από τη χρεοκοπία, χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ως την πιο ''φαύλη'' και ''εγκληματική'' κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα και πρόσθεσε ότι η κυβερνητική αφετηρία του ΠΑΣΟΚ ήταν το χείλος του γκρεμού.
Ο κ. Μ. Καρχιμάκης υποστήριξε επίσης ότι κάποια μέτρα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ήταν αναγκαία και όχι επιλογή της, ενώ πρόσθεσε ότι οι ευθύνες επιμερίζονται σε όλη την πυραμίδα της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: