Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Στην τελική ...εισέρχεται πλέον το ΠΑΣΟΚ στις 14 και 15 Ιανουαρίου

Pasok-logo.png
  Στην τελική ευθεία για την επίλυση του προβλήματος ηγεσίας εισέρχεται πλέον το ΠΑΣΟΚ, καθώς σχεδόν όλοι αντιλαμβάνονται ότι στην κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου  του ΠΑΣΟΚ στις 14 και 15 Ιανουαρίου θα πρέπει να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.
   Σύμφωνα με πληροφορίες ενόψει της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου δεν υπάρχουν δεδομένες πλειοψηφίες και μειοψηφίες, εξελίσσονται παρασκηνιακές διεργασίες για την επίτευξη,  είτε συμμαχιών, είτε συμφωνιών. 
   Ο εκπρόσωπος  του ΠΑΣΟΚ κ. Πάνος Μπεγλίτης σε ενημέρωση που έκανε είπε οτι το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε να συγκληθεί εκ νέου στις 12 Ιανουαρίου και εκεί θα συζητηθεί σχέδιο εισήγησης την οποία θα αναλάβουν να συντάξουν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Βασίλης Έξαρχος, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
  Το σχέδιο θα κατατεθεί προς έγκριση στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο στις 14 και 15 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: