Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει στις 6 το απόγευμα το Υπουργικό Συμβούλιο

 Υπουργικό Συμβούλιο
  Το Υπουργικό Συμβούλιο πρόκειται να συνεδριάσει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
   Ανακοίνωση η οποία καθιστά σαφές πως ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν έθεσε ως όρο να ηγηθεί της κυβέρνησης συνεργασίας, εξέδωσε  χθές αργά το απόγευμα η κυβέρνηση.
  Στην ίδια ανακοίνωση καλεί όλα τα κόμματα και «ιδιαίτερα την Αξιωματική Αντιπολίτευση να επιδείξουν εποικοδομητικό πνεύμα».
  Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος επανέλαβε πως ο Πρωθυπουργός «έχει τοποθετηθεί δημόσια και επανειλημμένα για την ανάγκη δημιουργίας Κυβέρνησης ευρύτερης δυνατής συνεργασίας, με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος» και διερωτάται εάν με τη στάση του «ο κ. Σαμαράς έχει ως στόχο να στηρίξει αυτή την εθνική προσπάθεια ή απλώς αναζητά προσχήματα».
   Παράλληλα, απαντώντας στα ειδικότερα σημεία των δηλώσεων του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μόσιαλος ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του «πως αυτή τη στιγμή προέχει η παραδοχή της αλήθειας και η σωτηρία της πατρίδας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: