Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μετωπική Βενιζέλου -Τσίπρα για τη λίστα

Μετωπική Βενιζέλου -Τσίπρα για τη λίστα  Μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κατηγορία της πολιτικής σκευωρίας εναντίον του ΠΑΣΟΚ με «όχημα» τη λίστα Λαγκάρντ ανοίγει η Ιπποκράτους καλώντας βουλευτές και στελέχη του κόμματος να περάσουν στην αντεπίθεση.
    Επιχειρώντας να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες εσωκομματικές αναταράξεις αλλά πρωτίστως να ακυρώσει πολιτικά την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλησε να βάλει στο «κάδρο» της αναζήτησης ποινικών ευθυνών δίπλα στον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Ε. Βενιζέλο, το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει «ταχύτητα» και προαναγγέλλει σκληρή μάχη εντός και εκτός Βουλής με την Κουμουνδούρου.
   Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει την ερχόμενη Δευτέρα στην πρόταση που θα καταθέσει στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, την αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τη διαχείριση της λίστας τόσο για τον Γ. Παπακωνσταντίνου όσο και για τον Ευ. Βενιζέλο.
   Στόχος της Κουμουνδούρου είναι να στηθούν δύο κάλπες, μία για τον κ. Παπακωνσταντίνοτ και μία για τον κ. Βενιζέλο, αποσκοπώντας στο να δημιουργήσει ρήγμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ότι και βουλευτές των κομμάτων της συμπολίτευσης θα υπερψηφίσουν την παραπομπή του Ευ. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: