Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου : « Η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της »

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός κ.Γ. Παπανδρέου

     Συναίνεση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ζήτησε στο μήνυμά του για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρωθυπουργός.
  «Οι πολίτες έδειξαν το δρόμο. Έδειξαν τη συνέχιση της πορείας της χώρας, την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα. Απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης. Έχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία δουλειάς, για να αλλάξουμε και να σώσουμε οριστικά την Ελλάδα».
     Ο Γιώργος Παπανδρέου, έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
   «Σ’ αυτόν τον αγώνα, έχω δώσει το είναι μου και την ψυχή μου. Ούτε ο πρωθυπουργός μόνος του ούτε η κυβέρνηση μόνη της μπορεί να πετύχει. Απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής να κάνουμε μαζί την προσπάθεια.
    Καθένας μπορεί με το ρόλο του, δεν μας περισσεύει κανείς.  

   Για να μην έχουμε επιτηρήσεις, για να σταθούμε στα δικά μας πόδια με αυτοπεποίθηση», ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία όλων σε μια «μεγάλη συμμαχία δυνάμεων» για «μια πατρίδα για την οποία όλοι να είμαστε περήφανοι».
   Ο πρωθυπουργός κάλεσε «κάθε πολιτική δύναμη του τόπου να αναλογιστεί τις ευθύνες της», ενώ κατέληξε λέγοντας πως είναι πάντα ανοιχτός «σε κάθε σοβαρή και ειλικρινή πρόταση που πάει την Ελλάδα μπροστά, διότι κερδισμένη ή χαμένη θα είναι μόνο η πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: