Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μ. Καρχιμάκης : «Το ΠΑΣΟΚ δεν υποχώρησε ποτέ μπροστά στα προβλήματα »

 Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης

  Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στο Σπόρτινγκ πριν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το κυβερνών κόμμα παρέλαβε πέρσι ένα διαλυμένο κράτος και κατηγόρησε την ΝΔ ότι ετράπη σε άτακτη φυγή μπροστά στα προβλήματα που προκάλεσε η φαύλη πολιτική της και πρόσθεσε ότι η ΝΔ ήλπιζε πως «η βόμβα θα έσκαγε στα χέρια του ΠΑΣΟΚ».
    «Το ΠΑΣΟΚ δεν υποχώρησε ποτέ μπροστά στα προβλήματα και ποτέ δεν ανέλαβε κάτω από ομαλές συνθήκες την εξουσία» υπογράμμισε ο κ. Καρχιμάκης, λέγοντας, στη συνέχεια, ότι «σήμερα καλούμαστε να σηκώσουμε την Ελλάδα στις πλάτες μας» και προσθέτοντας ότι «ξεκινήσαμε μια τιτάνια προσπάθεια για την σωτηρία και την αναμόρφωση της χώρας με μπροστάρη τον Γιώργο Παπανδρέου και όπλο την βούληση του λαού».
    «Ένα χρόνο μετά οι ριψάσπιδες και οι εκφραστές της φαυλότητας θέλουν να βάλουν την χώρα σε νέες περιπέτειες» είπε ο κ. Καρχιμάκης κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «υπονόμευση των θυσιών όλων» και προσθέτοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα έπρεπε να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.
Μήνυμα ευθύνης
 Αναφερόμενος, τέλος, στους υποψηφίους που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου είπε ότι «μπορούν να εγγυηθούν τον «Καλλικράτη», ενώ εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο του Γιάννη Σγουρού, λέγοντας πως «αν το κράτος τα τελευταία 5,5 χρόνια διοικείτο όπως διοικήθηκε η νομαρχία Αθηνών [από τον Γιάννη Σγουρό], τότε δεν θα είχαμε σήμερα, ανάγκη, ούτε μηχανισμούς, ούτε αγωνία για το αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: