Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου : «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις αλλαγές »

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου  
    Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και μπορεί να το κάνει, γιατί η κοινωνία στηρίζει αυτή την προσπάθεια».   
 Βέβαιος ότι η τέταρτη δόση του δανείου, αλλά και η επιτυχής ολοκλήρωση της προσπάθειας εξόδου της χώρας από την κρίση δεν πρόκειται να τεθούν σε κίνδυνο, «εφόσον συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε αταλάντευτα, σταθερά, συλλογικά και μεθοδικά», εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.
   Ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να φορτίσει το πολιτικό κλίμα και απευθύνει πρόσκληση συναίνεσης προς τα κόμματα, παρ' ότι δεν αναφέρεται ρητά στην προοπτική συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς. «Οι περιστάσεις επιβάλλουν να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια που κάνει η χώρα και αυτό αφορά πρωτίστως τις πολιτικές δυνάμεις» αναφέρει και συμπληρώνει:
  «Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή και η θετική ανταπόκριση απ’ όλους θα ήταν χρήσιμη για τη χώρα, ιδιαίτερα σε μεγάλα και κρίσιμα θέματα, όπως για παράδειγμα οι αλλαγές που θέλουμε να προχωρήσουμε στην παιδεία, αλλά και θέματα όπως οι αποκρατικοποιήσεις ή οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: