Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το στοίχημα-όραμα του Πέτρου






Στόχος μας είναι να άρουμε τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα και να είμαστε αρωγοί στον εκσυγχρονισμό των προϊόντων, των υπηρεσιών, των επιχειρήσεων, στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων δραστηριοτήτων.
 Προωθούμε ένα νέο σχεδιασμό για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών απορριμάτων με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και με βάση το τρίπτυχο: μηδενικοί ρύποι – χαμηλό κόστος – οριστική λύση του προβλήματος.
 Η ενέργεια θα αποτελέσει τη «Νέα Οικονομία» τα επόμενα χρόνια. Νέες προοπτικές και νέες ευκαιρίες ανοίγονται.
    Το νέο που έρχεται και στον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που φέρνει μαζί του.
Να λειτουργήσει η έννοια της Περιφέρειας, αυτό που η εφαρμογή του Καλλικράτη προβλέπει.
 Η εξέλιξη της γεωργίας στην Πελοπόννησο. Αγροτική ανάπτυξη και λειτουργική αξιοποίηση των φυσικών πόρων.
  Την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών,και την στήριξη των ΑΕΙ της Περιφέρειας στη διεκδίκηση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα.
 Ο Καλλικράτης μας προσφέρει για πρώτη φορά την ευκαιρία να χειριστούμε σε Περιφερειακό επίπεδο, τα προβλήματα μας, την καθημερινότητα μας, την οικονομία μας. Να αξιοποιήσουμε τους πόρους μας, να αποκεντρώσουμε το κράτος και να ωφεληθούμε από αυτό.
Στόχος και όραμα μας : να γίνει η Πελοπόννησος μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια που θα στηρίζεται και θα αναδεικνύει την αξία και τις δυνάμεις των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: