Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο Μ. Καρχιμάκης : «Δώσαμε μια δύσκολη μάχη,οι εγκληματικές πολιτικές της Ν.Δ διαψεύστηκαν»

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

   Με εγκύκλιο που απέστειλε στους γραμματείς των περιφερειακών και νομαρχιακών επιτροπών ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης, εκφράζει την ικανοποίησή του από την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
    Ο  γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχ.Καρχιμάκης, ζητά από τα μέλη του Κινήματος μέχρι τις 30 Νοεμβρίου να κάνουν τον πολιτικό απολογισμό αυτής της προσπάθειας μας, στην περιοχή τους αλλά και να προχωρήσουν σε μια πρώτη καταγραφή των θεμάτων που την απασχολούν.
    «Δώσαμε μια δύσκολη μάχη. Όσοι υπολόγιζαν ότι η αναμέτρηση αυτή, θα άνοιγε ένα νέο κύκλο περιπετειών για την Ελλάδα, όσοι υπολόγιζαν ότι η αναμέτρηση αυτή, θα σηματοδοτούσε την αρχή της αμφισβήτησης της μεγάλης προσπάθειας του κ. Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, να σώσουμε τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της Ν.Δ, διαψεύστηκαν», αναφέρει στην εγκύκλιό του ο κ. Καρχιμάκης.
    Παράλληλα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ζητά από τα μέλη του Κινήματος να κάνουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την εφαρμογή του «Καλλικράτη» ενεργοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει, στις τοπικές κοινωνίες, δίνοντας ουσιαστικό λόγο και ρόλο στους πολίτες.
   «Η συμβολή του Κινήματος μας, σε όλα αυτά, δεν μπορεί παρά να είναι καθοριστική. Αυτό, όμως θα εξαρτηθεί από την δυνατότητα μας, να αποτελέσουν οι οργανώσεις μας, παντού, σε όλη την Ελλάδα, εστίες πολιτικού διαλόγου, παραγωγής προτάσεων για τα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, ενθάρρυνσης της συμμετοχής του πολίτη στα κοινά», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καρχιμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: