Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γ. Παπανδρέου: «Θα μειώσουμε το έλλειμμα»


Ο Πρωθυπουργός κ.Γ. Παπανδρέου

    Αισιόδοξος ηταν ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του σε συνέδριο που διοργανώνουν διεθνείς ειδησεογραφικοί οργανισμοί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Intercontinental, « τηρούμε την υπόσχεση για μείωση του ελλείμματος» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου.
   Ο Πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο χαρακτήρισε "αγώνα δρόμου" την προσπάθεια για αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στους πρώτους δώδεκα μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις μεταρρυθμίσεις που όπως είπε είναι σ' εξέλιξη.
"Δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου, αν είχαμε χρόνο δεν θα ήταν τόσο επώδυνες οι αλλαγές" είπε ο κ. Παπανδρέου.
 ''Είμαστε ένα έθνος που μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αξιοπρέπεια και ελπίδα. Η χώρα μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού κατάφερε όμως να αποφύγει την καταστροφή".
 "Πείτε όλη την ιστορία, γι' αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα" είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός , τονίζοντας ότι στη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, τα μέσα ενημέρωσης διόγκωσαν υπαρκτά προβλήματα και διάφορα, από αυτά, άσκησαν άδικη κριτική στον ελληνικό λαό, συντελώντας στο να δημιουργηθούν στερεότυπα εις βάρος του.
 "Η δουλειά σας είναι να είστε αντικειμενικοί και η δική μου δουλειά είναι να είμαι τίμιος απέναντί σας" είπε ο κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: