Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : «Οι Μαυρογιαλούροι έφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια»

 
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καρπενησίου ΚώσταςΜπακογιάννης

    Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καρπενησίου ΚώσταςΜπακογιάννης μιλάει στο «Βήμα» της Κυριακής για την πολιτική,για τον «Καλλικράτη»,και δηλώνει ότι θα ενταχθεί στο κόμμα της μητέρας του.
    «Η Ελλάδα χρειάζεται να έχει ''κυβερνήσεις-καμικάζι'' έτοιμες να αυτοκτονήσουν για να σωθεί η χώρα» δηλώνει ο ΚώσταςΜπακογιάννης.
    Αυτοπροσδιορίζεται ως ακομμάτιστος και ανεξάρτητος δήμαρχος. Ως πολίτης, όμως, προτίθεται να ενταχθεί πάραυτα στο επερχόμενο κόμμα που θα ιδρύσει η μητέρα του, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη:
   «Και βέβαια θα δηλώσω παρών σε μια τέτοια προσπάθεια. Θα κάνει κόμμα η μητέρα μου και εγώ θα μείνω απέξω;»
    Ο ΚώσταςΜπακογιάννης ετάχθη υπέρ του «Καλλικράτη» αλλά και υπέρ του μνημονίου λέγοντας:
    «Εδώ που φτάσαμε, με όλα τα εγκλήματα που διέπραξε το ελληνικό πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το μνημόνιο».
     Ο νεαρός δήμαρχος Καρπενησίου δηλώνει, ότι με τις παλαιοκομματικές μεθόδους των «Μαυρογιαλούρων» οι πολιτικοί όλων των κομματικών αποχρώσεων «έφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια».

    Προχωρώντας ακόμη πιο βαθιά στην πολιτική έχει να πει καλά λόγια για τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου :
    «Τον είχα γνωρίσει σε μια ομιλία του στο Χάρβαρντ. Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. Νομίζω ότι προσπαθεί. Με έχει πείσει για την ανιδιοτέλεια των προσπαθειών του».
     Για τον «Καλλικράτη» δεν διστάζει να αναφέρει ότι «ενισχύει τη διοικητική λειτουργία των δήμων. Αυξάνει θεσμικά τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια. Εχει όμως κενά. Είναι ένα ναρκοπέδιο, αφού όλη η ιστορία είναι πώς θα εξευρεθούν οι πόροι».
    Στόχος του είναι, όπως λέει, να αποκρατικοποιήσει το χιονοδρομικό κέντρο στο Καρπενήσι (και να το δώσει αμέσως σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση), καθώς και το αθλητικό κέντρο: «Η βαριά βιομηχανία μας, και στο Καρπενήσι, είναι ο τουρισμός, αυτόν πρέπει να αναπτύξουμε» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: