Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ευ. Βενιζέλος : «Να στηρίξουμε την κυβέρνηση»

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο Ευ. Βενιζέλος, ενώ άφησε και εσωκομματικές αιχμές     Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος
   Υπέρ της σθεναρής στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου, χωρίς υπεκφυγές από τα δύσκολα ή λόγω προσωπικών επιδιώξεων, τάχθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στο τέλος της σύσκεψης υπό την προεδρία Γ. Παπανδρέου με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και τους εισηγητές του του κόμματος, κατά τη συζήτηση στον προϋπολογισμό.
   Εάν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ελάσσονα θέματα ως όχημα για να παρακάμψει τα μείζονα, κάνει λάθος, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
   Η παρέμβαση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης είχε "κλειδωμένα" προς αποστολή διάφορα μηνύματα και προς πολλούς αποδέκτες, καθώς ξεκίνησε με επίθεση στη ΝΔ και στο "παιχνίδι" σχετικά με τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση και τέλειωσε με εσωκομματικές αιχμές.
   "Το στοίχημα της χώρας για το παρόν και το μέλλον θα κριθεί στην ειλικρίνεια και την αλήθεια.
   Αντιλαμβάνομαι ότι έχει γίνει μια επιλογή να εστιάζεται η κριτική σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτό για παράδειγμα συμβαίνει και με εμένα ως υπουργό Οικονομικών", υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.
   Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος τόνισε επίσης οτι : "κανείς δεν μπορεί να παίζει το παιχνίδι της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης ή της αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης", προειδοποιώντας στην ουσία τα "γαλάζια" στελέχη για τη στάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: