Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αντίθετη με την εφεδρεία η Ντόρα

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη
    Την αντίθεσή της με την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας εξέφρασε η κυρία Μπακογιάννη, στην προχθεσινή συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό, τονίζοντας, ότι με την οριζόντια ισοπεδωτική λογική που εφαρμόζεται, οδηγεί στη διάλυση της δημόσιας διοίκησης.
    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας -που λαμβάνει θετικά μηνύματα για τη μη συμμετοχή της στην κυβέρνηση- στη συνάντησή της με τον κ. Παπαδήμο, εκτός από το αυτονόητο, δηλ. την υλοποίηση των πολιτικών που σχετίζονται με τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου, έθεσε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν πολίτες, νοικοκυριά, επιχειρήσεις.
    Πρώτα απ' όλα υπογράμμισε την ανάγκη να επεξεργαστεί η Ελλάδα, εν μέσω της συζήτησης για το μέλλον της Ε.Ε., μια ολοκληρωμένη εθνική θέση και ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο, να προχωρήσει η κυβέρνηση σε πρωτοβουλίες, όπως είναι: ο συμψηφισμός των οφειλών ΦΠΑ μεταξύ επιχειρήσεων και κράτους, την απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας με μέτρα όπως είναι η κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και το μεγάλο θέμα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της βίας και της κρίσης που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: