Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Έκρυθμο το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη


   «Αναβρασμός» επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου σήμερα το πρωί στο ΜΕGA.
   Ο γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, κληθείς να σχολιάσει τις εν λόγω δηλώσεις, είπε ότι «η αχαριστία, η αλαζονεία και η προπέτεια θα κριθούν από τον κόσμο. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του». Νωρίτερα, ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, άφησε αιχμές για το κυβερνητικό έργο του κ. Χρυσοχοΐδη, καλώντας τον να «τρέξει» το ΕΣΠΑ.
   Επιπροσθέτως και ο κ. Μιμής Ανδρουλάκης, με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, κάλεσε τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, να διώξει από την κυβέρνηση εκείνους τους υπουργούς που «ξεπερνούν τα όρια των εσωτερικών διαγκωνισμών στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ» .
   Σαφείς αιχμές για τον κ. Χρυσοχοΐδη άφησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, λέγοντας ότι «να θυμίζουμε σε όλους αυτούς που ήταν και είναι σε κυβερνητικές θέσει, ότι βρίσκονταν στο ίδιο καράβι. Δεν ήταν ούτε σε άλλο καράβι ούτε σε άλλη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: