Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Λ.Παπαδήμος : ''Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος''

Ο Λουκάς Παπαδήμος απαντά σε ερώτηση της γγ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα για το τέλος των ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στην Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή  O πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος
  Τη διαβεβαίωση ότι η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για τις εξαιρέσεις από την καταβολή του τέλους για τα ακίνητα, η οποία πρόκειται να δημοσιοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, αντιμετωπίζει τα περισσότερα από τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, παρείχε ο Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας σε ερώτηση της γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
   Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με τις ρυθμίσεις της εγκυκλίου του υπουργείου Οικονομικών γίνεται προσπάθεια εκείνοι που αδυνατούν να πληρώσουν, να εξαιρούνται του τέλους για τα ακίνητα, που έχει ενταχθεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Όπως ανακοίνωσε, προβλέπεται αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης για εκείνους που αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν.
   Ο κ. Παπαδήμος επισήμανε ότι στην εγκύκλιο προβλέπονται συγκεκριμένες κατηγορίες αδύναμων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι μακροχρόνια άνεργοι, οι πολύτενκοι με χαμηλό εισόδημα ή άτομα με αναπηρία που θα εξαιρούνται του τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: