Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Π.Καμμένος : « O Αντ.Σαμαράς έβαλε στο χρονοντούλαπο την επαναδιαπραγμάτευση »

Παρελθόν η επαναδιαπράγματευση για τον Σαμαρά είπε ο Π. Καμμένος    Eπίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.                    
    «Η επαναδιαπραγμάτευση μπήκε στο χρονοντούλαπο» είπε αναφερόμενος στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ένα 24ωρο νωρίτερα.
    Ο κ. Καμμένος  προέβλεψε νέο PSI («κούρεμα» του χρέους), το οποίο δεν θα είναι, όπως είπε, προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας και σημείωσε ότι οι φόροι δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στην ύφεση και την ανεργία.

     Στο κεφάλαιο των αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Καμμένος επέκρινε την κυβέρνηση ότι προχωρά χωρίς πρόγραμμα και ότι ουσιαστικά πρόκειται για «τακτοποιήσεις» με ορισμένες εταιρείες.
    Αναφέρθηκε επίσης στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, τη «Δωδώνη» και τον ΟΠΑΠ, ενώ τάχθηκε κατά της αποκρατικοποίησης της Αtebank.
    Κατηγόρησε, τέλος, την κυβέρνηση για υποβάθμιση της Βουλής, στην οποία, όπως είπε, δεν παρουσιάζεται κοινοβουλευτικό έργο, ενώ αντίθετα, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είναι παρόντες παντού και εντός του κοινοβουλίου, με προτάσεις νόμων και κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: