Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Πρωθυπουργός: «Ας μη γελιόμαστε Το ΔΝΤ έχει ήδη μπει στη διαδικασία»

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου


               Στην είσοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είπε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός ότι βρίσκεται η χώρα μας, αποδίδοντας ακέραια την ευθύνη στην πολιτική της Ν.Δ. και τους ομοϊδεάτες της στην Ε.Ε.

              «Ας μη γελιόμαστε, θέλω να είμαι ειλικρινής. Το ΔΝΤ έχει ήδη μπει στη διαδικασία», δήλωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ , υποστηρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία οδήγησε τη χώρα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση. 
          «Θα έπρεπε να εγκαλείτε τον κ. Σαμαρά και όχι εμάς για το ότι το ΔΝΤ είναι σήμερα εδώ» υπέδειξε, απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα.
             Ο πρωθυπουργός  κ.Γ. Παπανδρέου  δήλωσε «πιο σοσιαλιστής» απ' ό,τι ήταν. «Ζω καθημερινά στο πετσί μου με τις διεθνείς αγορές αυτά που θεωρητικώς έλεγα».
             Αξιολογώντας το εγχείρημα της κυβέρνησής του, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «δείξαμε τη βούληση να βάλουμε τάξη στη χώρα».
            «Τα δικά μου αντανακλαστικά ήταν να προστατεύσω την πατρίδα από τη χρεοκοπία, ήταν να προστατεύσω όσο μπορώ, και αυτό κάνω και θα κάνω, το βιος και τον κόπο του ελληνικού λαού» κατέληξε ο πρωθυπουργός, δηλώνοντας αισιόδοξος: «Αυτόν τον αγώνα δίνουμε και αυτόν θα συνεχίσουμε να δίνουμε, και θα τα καταφέρουμε με επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: